Inschrijven

Vooraf inschrijven kan tot vrijdag 27 oktober 2017 20.00 uur.

Inschrijven op de dag zelf: 29 oktober 2017 vanaf 10.00 uur

Mocht je niet in de gelegenheid zijn (geweest) om voor in te schrijven, dan is er nog altijd de  mogelijkheid om op de dag zelf in te schrijven. Er zijn twee opties:

  1. vul het inschrijfformulier thuis volledig in (inschrijfformulier) incl. je bankrekeningnummer. Vergeet niet je AU-lidnummer in te vullen als je meedoet aan de 5km wedstrijdloop of de 10km wedstrijdloop. Print het ingevulde formulier en lever dit in en betaal bij het inschrijfbureau links onder de overkapping als je de hoofdingang van de accommodatie van Prins Hendrik binnen komt lopen. Je mag ook het blanco formulier printen en met de hand invullen.

 

  1. zondag liggen op de statafels onder de overkapping blanco inschrijfformulieren en pennen. Vul het inschrijfformulier volledig in incl. je bankrekeningnummer. Vergeet niet je AU-lidnummer in te vullen als je meedoet aan de 5km wedstrijdloop of de 10km wedstrijdloop. Lever het ingevulde inschrijfformulier in en betaal bij het inschrijfbureau links onder de overkapping als je de hoofdingang van de accommodatie van Prins Hendrik binnen komt lopen.

Voor alle zekerheid nog even het inschrijfgeld bij inschrijving op de dag zelf: € 12 voor de 5km en de 10km, € 2 voor de 1km.

Mogelijkheden

Individuele inschrijvingen, alle afstanden
Scholierenteams
Bedrijventeams

Parcours

Parcours 5 kilometer
Parcours 10 kilometer

De parcoursen zijn inmiddels door de Atletiekunie gemeten en gecertificeerd. De 10km is exact 10km, de 5km is 4938m.

Prijzengeld

Prijzengeld

Start breed - foto Colin Schalken