De uitslagen zijn bekend. Namens de organisatie bieden wij de deelnemers aan de 9e editie van de Detron Meierijloop onze excuses aan voor de vertraging in de publicatie van de uitslagen. Met name aan de deelnemers van de scholierenloop, waarbij de prijzen aan de teams niet uitgereikt konden worden. We gaan dit richting de scholen en de lopertjes op een leuke wijze recht te zetten. Meer informatie hierover volgt in de komende dagen. OBS  De Piramide heeft zowel bij de jongens als bij de meisjes de teamwedstrijd gewonnen. Gefeliciteerd!

Ook onze excuses aan de deelnemers van de 10km. Zoals bekend heeft, behoudens de winnaar, niemand 10km gelopen. Tussen het 3km en 4km punt is een dranghek verplaatst en niet op de juiste plaats teruggezet, waardoor alleen de eerste loper met de fietser voorop de juiste weg heeft gekozen. Zijn voorsprong op dat moment op nr 2 was al dermate groot, dat de tweede loper hem niet heeft zien afslaan en afgaande op de wijze waarop het dranghek stond, rechtdoor is gegaan.  Na een paar honderd meter kwam hij weer op het parkoers terecht, maar had wel een deel van het parcours overgeslagen. De rest is nr2 gevolgd. De uiteindelijk gelopen netto afstand is 8.850m.

Dank je wel voor je begrip en je deelname en wij zien je graag terug bij de 10e editie op 4 oktober 2015.

Individuele uitslagen

Uitslagen, individueel

Uitslagen 1000 meter

Uitslagen scholierenloop 1 km – individueel
Uitslagen scholierenloop 1 km – teams

Uitslagen 5 kilometer

Uitslagen bedrijvenloop 5 km
Uitslagen trimloop 5 km
Uitslagen wedstrijdloop 5 km

Uitslagen 10 kilometer

Uitslagen bedrijvenloop 10 km
Uitslagen trimloop 10 km
Uitslagen wedstrijdloop 10 km

Staat je uitslag er niet bij? Mogelijk ben je vergeten je loopchip aan je schoen te bevestigen, ben je de chip verloren onder het lopen of mogelijk niet goed over de mat gelopen. Twijfel je neem dan gerust contact op met ons via wedstrijdsecretariaat@meierijloop.nl